Kunde inte fått nåt bättre <3

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem från shoppingen med mamma, vi är båda helt slut. 
 
 
Tänkte visa er vad jag fick i julklapp av min fina vän Michelle. Såg att hon hade visat på sin blogg vad jag gav henne så vill gärna visa er vad denna underbara människa köpte till MIG! 
 
Och ja vi har öppnat dem, vi kunde inte vänta!! 
 
På senaste tiden har jag använt en ansiktsmask från Lush som heter Mask Of Magnaminty som jag tror ni vet vid det här laget. Tror ni inte att min kära vän vet detta, jo, hon köpte den mumsigaste masken ever!! Asså inte så att jag vill äta den men jisses vad den luktar gott!! CHOKLAD! Den heter Cupcake! 
 
Sen nu på vinterhalvåret får nog de flesta torra läppar och jag hatar verkligen när man ska ha på läppstift eller så och man har nariga eller spruckna läppar. Så fick en läppskrubb som är gjord på socker som smakar Bubbelgum, asså ni anar inte så gott den luktar!! 
 
Sist och absolut BÄST fick jag en tvål. Alltså jag tror jag har varit inne på Lush 100 gånger senaste halvåret och luktat på deras tvålar och de luktar helt magiskt. Har dock aldrig kunnat bestämm vilken jag vill ha så blev jätteglad att jag fick en. Den luktar helt obeskrivligt gott och jag använde den idag i duschen, WOW, det luktade himmelskt i hela badrummet!!
 
 
 
Tusen tack bästa vän för alla fina julklappar!! 
 

Kommentera här: