Dag 1

Hej igen! 
Nu har jag och mina vänner landat på Mallorca och har nu spenderat vår första dag i lägenheten. Eller inte inne i lägenheten utan nere vid poolerna som ligger precis nedanför balkongerna. Asså det är så fint här. Jag vill inte ens åka här ifrån. Det är verkligen perfekt varmt, lagom soligt och nära till matbutiker och centrum. 

Nu har vi i alla fall ätit middag och återhämtat oss lite från badandet och solandet innan idag. Vi är alla ganska trötta efter resan hit och har verkligen behov av att sova så snart som möjligt!! 

Blir nog en tidig natt ikväll så att vi kan vakna tidigt imorgon och vara ute och sola tidigt på morgonen. 👍☀️


Adios amigos!

Halloj!

Yes klockan är snart halv tre på matten och jag ska strax bege mig till stationen för att ta tåget över till Kastrup och sen flyga vidare med mina vänner till Mallorca! Jag ska på studentresa! Helt galet kul ska det bli!!

En vän i min klass har lägenhet nere på Mallorca så vi ska bo där i 5 dagar och bara njuta av livet som student och självklart festa och bli solbrända också!! 

Har inte kunnat sova ett skit inatt haha, är så speedad efter min red bull och allmänt spänd och taggad på resan. Första gången jag flyger utan familjen hehe, så är lite nervös. Men det går säkert bra! killen med lägenheten har koll eftersom han flyger ner dit flera gånger varje sommar! Så jäkla nice! 

Nej nu ska jag klä på mig och äta en macka sen drar jag mot varmare breddgrader! 

Adios amigos! Söndag 17/5

Söndag och ångest. Det var ett tag sedan jag faktiskt kände ångest inför kommande vecka men nu gör jag tyvärr det. Har de senaste veckorna knappt gått i skolan pga studiedagar och inställde eller frivilliga lektioner bara för att det är arbete på valfri plats. I vissa ämnen är jag till och med helt klar med undervisningen och då jag vissa lärare redan satt slutbetyg i det ämnet. Riktigt nice att kunna bocka av en del ämnen redan! MEN, så har jag ju ett jobbigt ämne kvar, matte. Har ett stort fett matteprov på torsdag. Nationella provet för hela årskurs 3 som ska tentas av. Även inlämning av gymnasiearbetet ska in på onsdag, så efter onsdag och torsdag kan jag så gott som säga att jag skrivit mitt sista prov och pluggat klart for ever! 

Har ju inte bestämt än om jag vill läsa vidare än, sökte dock till högskolor ändå bara för att ha möjligheten men vi får se hur jag gör när beskedet kommer om man kommer in eller inte och vilken linje man blir antagen till. Blir i juni/juli tror jag. Annars ska jag jobba. Kanske resa eller bara njuta av livet några månader och fundera på vad jag ska satsa på. 

Nu ska jag snart ut och hå en promenad, känner att mitt huvud behöver en paus från alla mattetal. 

See ya!