Kunde inte fått nåt bättre <3

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem från shoppingen med mamma, vi är båda helt slut. 
 
 
Tänkte visa er vad jag fick i julklapp av min fina vän Michelle. Såg att hon hade visat på sin blogg vad jag gav henne så vill gärna visa er vad denna underbara människa köpte till MIG! 
 
Och ja vi har öppnat dem, vi kunde inte vänta!! 
 
På senaste tiden har jag använt en ansiktsmask från Lush som heter Mask Of Magnaminty som jag tror ni vet vid det här laget. Tror ni inte att min kära vän vet detta, jo, hon köpte den mumsigaste masken ever!! Asså inte så att jag vill äta den men jisses vad den luktar gott!! CHOKLAD! Den heter Cupcake! 
 
Sen nu på vinterhalvåret får nog de flesta torra läppar och jag hatar verkligen när man ska ha på läppstift eller så och man har nariga eller spruckna läppar. Så fick en läppskrubb som är gjord på socker som smakar Bubbelgum, asså ni anar inte så gott den luktar!! 
 
Sist och absolut BÄST fick jag en tvål. Alltså jag tror jag har varit inne på Lush 100 gånger senaste halvåret och luktat på deras tvålar och de luktar helt magiskt. Har dock aldrig kunnat bestämm vilken jag vill ha så blev jätteglad att jag fick en. Den luktar helt obeskrivligt gott och jag använde den idag i duschen, WOW, det luktade himmelskt i hela badrummet!!
 
 
 
Tusen tack bästa vän för alla fina julklappar!! 
 

Effektiv deluxe

Ojojoj... Igår var jag väldigt kreativ ska ni veta. Jag möblerade om på mitt rum, fick värsta idén och bara satte igång. Jag bakade ännu fler pepparkakor (då vissa ätit upp nästan alla redan), jag satte ihop pepparkakshuset och pyntade det. Sen ställde jag mig och bakade julgodis med pappa när klockan var halv 9 på kvällen och sist men inte sämst avslutade jag kvällen med en ansiktsmask, MASK OF MAGNAMINTY IN MY HEART!!

Idag ska jag med mamma o köpa hennes sista julklapp och hitta en överdel till kjolen jag ska ha på julafton. 

Trevlig måndag! 

E N O R M

Än så länge har vi inte köpt någon gran än... Vår familj brukar vänta till typ helgen innan julafton bara för att granen inte ska barra och bli brun. Vi köper alltså en riktig gran så att det luktar jul (gran) i hela huset! Love it! 

Förmodligen så köper vi en imorgon. Så nu ligger paketen på golvet där granen ska stå och jag har redan hittat två till mig wiiiiie! Fast alla har ju inte lagt dit sina paket än så jag hittar kanske fler som är till mig. Hoppas!! 

Hittade en enoooorm rosett/blomma i guldigt band idag som jag köpte för att ha på min systers julklapp. Tyckte det blev skitfint haha, tar upp nästan hela paketet!! 

Ska ut med en av mina favoriter ikväll så kanske lägger ut nån bild på det imorgon! Ha en bra fredag!