Kladdkaka, träningsvärk och kärleksmums

Wow vilken träningsvärk jag har i mina lår och skinkor!! Det blev som sagt ett mycket tungt pass igår på gymmet och det känns idag. Men det känns inget annat är skönt på det sättet att jag känner att mina muskler fick slita ordentligt igår när Michelle pushade mig till att verkligen maxa vikten när vi körde våra squats. Tack till henne den  envisa bruden! 
 
Ikväll blev det kladdkaka till hela familjen och imorgon ska jag hjälpa syrran att baka 200-300 bitar kärleksmums till hennes klassaktivitet. Full rulle i köket imorgon också med andra ord. 
 
Trevlig helg! 
 
 

Pastasallad

 
Hejsan!
Eftersom jag åt en del onyttigheter igår så kände jag att det var dags att gottgöra det med ett tufft pass på gymmet och sedan en rejäl och nyttig måltid. Jag och mina "träningsvänner" tränade ben och rumpa idag. Vilket innebar en del squats med skivstång och några andra maskiner. Det känndes riktigt gött efteråt och nu är jag helt öm i lår och rumpa! :) 
 
Lunchen jag gjorde till mig själv blev pastasallad med majs, gurka, salladsblad, kokta morötter, pasta och köttbullar. Riktigt mumsig och mättande! 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av min första dag på denna långhelg.
 
Ha det fint! 

Långhelg

Nu har jag gått klart skolan för denna veckan och tar helg ikväll. Det känns riktigt skönt måste jag säga. Skolan har valt att lägga in studiedagar denna veckan både torsdag och fredag och det är ju inget man klagar på, fett najs!! :D 
 
Jag och Michelle firade detta med en liten mysig fika på ett café efter skolan och imorgon blir det träning på gymmet igen. 
 
 
Trevlig helg får jag ju säga då! :)