Den älskade sängen

Har länge velat köpa en större säng eftersom min lilla 90 säng är så gammal och sliten. Så jag kollade runt efter lite olika sängar och det slutade med en 140 säng i ek. Precis lagom stor och den är verkligen galet skön. Vill bara gå och lägga mig i sängen så fort jag kommer hem. 

Sitter där och pluggar, kollar serier på datorn, ja i princip allt haha. Sover som en prinsessa gör jag också!! Ny favorit denna sommaren

Halloj!
Sitter i bilen på väg hem från sommarstugan där vi varit i helgen med familjen. Sjukt kul att komma upp dit igen eftersom jag inte varit där sedan förra sommaren. 

Köpte glass en av dagarna och hade supermysigt på altanen. När jag var liten åt jag alltid min favoritglass Solero Shots Lemon men så plötsligt slutade den att säljas. Minns att jag blev sjukt ledsen då haha. Så när vi var i affären så såg jag denna väldigt lika glassen och var bara tvungen att smaka den. Detta var dock Calippo Shots Cola & Lemon. Men den var faktiskt riktigt god. Kommer nog bli min nya favorit i sommar!! 

Tagga måndag imorgon igen och nu vecka. Nu är det verkligen inte långt kvar tills jag tar studenten och kan göra precis vad jag vill efter det. 

Vill bara att denna kommande veckan passerar fort så jag kan få den bakom mig. Har massor med plugg och prov som stressar mig nu. Usch! 
See yaaa! ;) 

Nytt jobb - MFF

Wow så kul kväll! 

Det var dags för start på allsvenskan i Malmö ikväll och MFF mötte AIK. Riktiga rivaler och fullsatt Swedbank stadion med sååååå mycket folk. 

Lilla jag kommer dit och står i en av alla 49 kioskerna och sköter kassan med en annan tjej. Helt ny, inga förkunskaper alls slängdes jag in i stress och arbete. Men det var sjukt kul, asså verkligen riktigt roligt jobb. Så mycket glada människor och supportrar som var sjukt taggade inför matchen. Lite synd dock att det slutade 0-0 men hellre det än att det blev förlust. 

Nu är jag trött och har äntligen kommit hem, känner riktigt hur jag stinker öl och korv från grillen. 

Så nu blir det en varm dusch och sen sängen!! 

Längtar ändå redan till nästa gång jag ska jobba 20/4 MFF möter Hammarby. 

Godnatt