NAKED 2 palette

Nu är det inte långt kvar tills jag äntligen får shoppa loss och bara se allt jag vill se i London! Har börjat kolla upp var alla butikerna ligger och vilken tunnelbanestation som stannar var. Det ska bli så jäkla kul! Och mamma och pappa har en överraskning som vi ska få när vi är i London... kan man bli mer nyfiken än vad jag är nu eller?! 
 
Något jag absolut vill köpa är denna sjukt fina paletten med de snyggaste ögonskuggorna: 
 
 
 

TRÖJAN DU ÄLSKAR

Jag som inte skulle köpa något nu innan min London-resa kunde inte motstå denna sköna tröja när jag såg den hänga där på galjen och bara ville bli köpt av mig haha. Nä men helt ärligt, jag älskar denna tröjan och kommer definitivt ha den på mig typ minst en gång varje vecka framöver... i alla fall tills jag shoppat nya plagg i London. 
 
Detta inlägg känns rätt flummigt och det kan bero på att jag gick upp 8 imorse för att träna. Så jag är galet trött i huvet nu
 
Godnatt 
 
 
 

Lördag

Underbart med Lördag, inget plugg bara slappa och hitta på saker som jag VILL göra. Helt galet skönt. Sovmorgon. Långfrukost. Långdusch ja, riktigt seg med andra ord. Men det är så det ska vara ibland. För att kompensera den sega starten satte jag igång med att städa hela mitt rum när resten av familjen hade åkt till IKEA. Att städa när nån säger åt en att man ska blir aldrig bra i slutet. Och mitt rum var i stor nöd av städning. Så jag tog eget initiativ och dammtorkade, putsade speglar, dammsög, bäddade sängen, plockade undan kläder och såklart spelade jag musik på HÖG volym under tiden. Allt blir ju roligare med musik... det bara är så! 
 
Resultatet blev skinande rent rum och glada föräldrar = WIN WIN SITUATION :D 
 
Eftermiddagen ägnades åt en shoppingrunda med min kära moder på mobilia och matlagning med familjen... mycket mysigt. Samtidigt försökte fem personer (alla i min familj) hjälpas åt att montera ihop syrrans nyinköpta garderob som var 1cm från att nudda taket och tung som en elefant, men tillslut blev den klar och ingen kom till skada haha :P
 
Imorgon blir det tidigt träningspass i skogen med familjen!