Tro det eller ej

Idag fyller min syster Chatrine 17! Grattis finaste syster du vet att jag älskar dig massor ❤️❤️

Vi har även studiedag idag. Vi gick upp kl 7 och sjöng för lil sis och sen åt jag frukost. Tänkte redan igår att jag borde ge mig ut och springa idag eftersom det var så fruktansvärt länge sedan. 

Lät frukosten sjunka lite och sen bytte jag om till träningskläder och gav mig ut i kylan. Fyfan säger jag bara så jäkla kallt! Mina lungor och luftrör blev som vanligt iskalla, det blir de alltid när jag springer på vintern, och det är väl antagligen därför det sker så sällan... 

Men det blev totalt 5km löpning ute i blåsten sen var jag så frusen och törstig att jag var tvungen att springa hem... Hade nog inte orkat många meter till idag asså... 
Men jag är sjukt nöjd med att jag faktiskt gav mig ut trots att det tog emot  redan när jag satte på mig löparskorna!

Hoppas ni får en bra onsdag så hörs vi snart igen! 
Fifty Shades of Grey

Hejhej! 
Nu är det snart läggdags för mig och måndagen är över. 

Igår såg jag på "Fifty Shades of Grey" med Michelle och hennes mamma och  min syster Chatrine. Filmen var verkligen bra. Har man inte läst boken är filmen svårare att förstå sig på. De första tror att det bara handlar om sexet och att det är okej att behandla kvinnor på det sättet bara för att det visas på film. Men nej! 

Filmen var fruktansvärt bra gjord, skådespelarna är grymt duktiga på att återskapa och förmedla den känslan som Christian och Anastasia har mellan varandra. Ja jag kan kort och gott säga att det är en av det bästa filmerna jag sett och att jag fick tårar i ögonen och rysningar flera gånger under filmen tack vare att den är så lik boken.

Vill därför säga till alla er som inte läst boken och tror att det är en porrfilm, ni borde läsa boken innan ni uttalar er om filmen! 

Peace and Love! <3 


Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig

Alla känner nog igen sig i känslan när man inte kan somna... den känslan har jag just nu. 

Det är sportlov och jag är ledig. Sjukt skönt tänker ni då, och ja det är riktigt skönt att vara ledig och inte behöva gå upp tidigt om morgnarna för att ta sig till skolan. Men nu har jag kommit till det stadiet som jag brukar hamna i när jag är ledig för länge och inte gör något vettigt på dagarna. 

Jag sover bort halva dagen, vaknar ca 11 eller halv 12. För att ingen väcker mig och har jag inget inplanerat som jag ska göra så spelar det ju ingen roll, kan jag känna ibland. Men nu när jag hållit på såhär (sova bort halva dagen och somna vid två på natten) i några dagar börjar jag bli less på det. Min kropp säger ifrån att jag borde gå tillbaka till rutinerna igen, vakna tidigt, gå i skolan och koncentrera mig och plugga för att sedan komma hem, varva ner och somna runt elva på kvällen... 

Det brukar inte vara några större problem att efter en veckas lov hitta tillbaka till rutinerna igen. Men det som skrämmer mig lite är hur mitt liv kommer att bli efter studenten. Jag vill ju inte bli en soffpotatis som ligger hemma och slappar dag ut och dag in! Nej! Jag måste antingen plugga vidare eller skaffa mig ett jobb så att jag har något att göra på dagarna... hatar att vara rastlös för länge. Då hamnar jag helt ur balans.

Ja nu fick ni läsa en hel roman här men så blir det ibland när man måste lätta på hjärtat för att man inte kan somna..

Godnatt/godmorgon/godmiddag (Beroende på när du läser haha)