New years eve

Sista dagen på året är här och om några timmar är hela 2013 bakom oss, som minnen och historia. 

Jag kan inte bestämma mig för om det känns positivt eller negativt. 2013 för mig har varit ett väldigt bra år, kanske det bästa på 17 år. Jag har fått vara med om mycket speciella händelser som jag aldrig kommer glömma. En av dem är såklart när jag var på Justin Biebers konsert i Köpenhamn den 20 April. Hela den kvällen var bara magisk och sååå jävla cool! 

Resan till London med familjen var en av de bästa resorna jag gjort och den staden kan man inte annat än att älska. Maten, dialekten, tunnelbanorna, miljön, shoppingen ja allt var bara så grymt! 

Den lilla resan till sommarstugan med Michelle var skitrolig. Vi bodde här helt själva i 4 nätter utan bil och familj. Badade, fiskade, handlade, solade, shoppade och hade riktigt roligt. Det bara måste göras om! 

Men samtidigt som alla roliga minnen dyker upp i huvudet när jag skriver kommer jag också att tänka på allt plugg i skolan. Visst första året på gymnasiet tycker jag har varit värst hittills. Så stressigt och massor med prov och stora inlämningsuppgifter. Det tog nästan ut mig helt. Men tvåan hittills har faktiskt inte varit en dans på rosor, även denna termin har varit väldigt stressig och kraven på en bara stiger och stiger.... 

Hoppas verkligen att andra hälften av min tid på gymnasiet blir lite mindre stressig. För jag trivs sjukt bra på min skola och har grymt kul varje dag när jag kommer dit, och det är tur det. Annars vet jag inte var jag skulle fått kraft ifrån. 

Ikväll blir det nyårsfirande med min fina släkt och jag står för efterrätten tillsammans med moster. Vi ska göra en Lime cheesecake med passionsfrukt! Jag har gjort den en gång innan och den blev inte bara god den blev försvinnande god! 

Var ska du fira nyår ikväll? :) 
God fortsättning! 


Babylycka!!Sitter just nu och bara tar det lugnt hemma hos moster och hennes familj. Deras hus är verkligen jättefint och sååå mysigt. Det var extra roligt att komma hit och träffa dom idag eftersom deras dotter (min kusin) väntar sitt första barn. Alla är så glada och moster och hennes man ska bli mormor och morfar!! Så sjukt coolt! Min kusin kommer bli en så bra mamma, det är jag säker på! 

Det är nästan så att jag själv blir sugen på att ha en liten bebis att gosa med. Men allt annat runt omkring den mysiga delen vet jag inte om jag är så sugen på än... byta blöja, sömnlösa nätter och hela förändringen som kroppen går igenom under och efter graviditeten. Man har ju hört om massa olika saker som hänt gravida kvinnor. 

Det roligaste är att min kusins barn väntas komma i Maj 2014 och jag fyller ju år i Maj, så det hade ju varit skitroligt om barnet föddes SAMMA DAG som jag fyller år. Jag håller verkligen tummarna för detta och hoppas att det inträffar! 

Sommarstugan

Godmorgon! 

Igår reste jag och familjen upp till sommarstugan eftersom vi ska fira nyår här med mammas stora och underbara släkt. Har saknat dom sååå mycket hela högen! Det tar ca 5 timmar att köra till sommarstugan med bil men det är det verkligen värt! Tyvärr har snön hunnit försvinna här uppe i Västergötland men det är ändå ganska kallt ca 3 grader. 

Sommarstugan för mig betyder otroligt mycket. Vi köpte den när jag var 7 år gammal och sedan dess har jag tillbringat flera veckor av sommarloven här uppe. Det har blivit mitt andra hem, och på sommaren är det helt underbart att vara här och bara njuta. Precis nedanför stugan ligger en stor sjö som man kan bada i och även fiska abborre. Min familj har en lite roddbåt som jag lärde mig styra vid 8 års åldern. Pappa och jag brukade åka ut med båten på kvällarna och fiska samtidigt som solen gick ned bakom grantopparna. 

Så många minnen och så många underbara människor har gjort att jag och mina två yngre syskon har en dröm om att ta över stugan tillsammmans när våra föräldrar har blivit för gamla. Vi vill verkligen INTE göra oss av med den! Men nu ska jag gå och göra mig klar för en runda ner till stan... det tar ca 15 min att köra in dit med bil även om sommarstugeområdet ligger uppe på ett berg vid en sjö och massa skog. 

Än så länge har vi inga planer för dagen men jag tror det blir att åka till mammas syster och hennes familj, har inte träffat mammas släkt på 4 månader!! 

Ha en fin dag! 

(Bild från bryggan nere vid sjön, mulen dag)