NY START - GANT, Timberland, FIORELLI, Gina Tricot

Hej på er!!
 
Det va ett tag sen, ett väldigt långt tag sen jag bloggade sist. Jag gick i skolan och hade mina sista dagar på gymnasiet kvar innan jag skulle ta studenten och kasta mig ut i ett liv fullt med nya utmaningar och möjligheter. Jag åkte på studentresa till Mallorca med mina absolut bästa klasskompisar (Michelle, Filip och Dennis) där vi hade en riktigt bra uppladdning inför studentdagen. 2015-06-12 var den bästa dagen hittills i mitt liv. Solen sken. Alla i klassen var samalde, snygga, glada, taggade och fulla haha. Jag vill bara uppleva den dagen igen och igen, för den var heeeeel magisk. Inga ord kan beskriva känslorna som rusade genom kroppen den dagen. Wow vilken lycka det var!!
 
Och nu har det gått en hel sommar (svensk regnig sommar) och skolorna har dragit igång igen. Men inte för mig, jag jobbar numera som löneadministratör på heltid och sitter på ett kontor där jag stromtrivs helt galet bra. Så från dagen då jag tog studenten till idag har jag jobbat varje dag om man inte räknar med lördag och söndag såklart. 
 
Det känns riktigt bra, speciellt att slippa plugga och gå i skolan. Men jag kan ju inte säga att det blev som jag hade planerat haha. Vilket jag är glad över!! I april detta året stressade jag med allt skolarbete och alla prov som skulle skrivas innan studenten skulle äga rum i juni. Jag och mina vänner planerade sommaren som att vi skulle åka till stranden flera dagar i veckan, åka på roliga roadtrips till olika städer i Sverige, sitta och fika på olika uteserveringar i solen inne i stan och bara leva livet som man gör när man tagit studenten och har ett långt sommarlov framför sig. MEN, så blev inte min sommar, jag blev erbjuden ett heltidsjobb 2 veckor efter att jag tagit studenten och redan där satte det igång. Så idag är jag lyckligt lottad med jobb och slipper sitta i skolbänken och räkna matte. TACK FÖR DET!! Vem vet, jag kanske tar upp studierna längre fram i livet  men just nu är det full fokus på arbetet och det är jag riktigt nöjd med. 
 
Så här är jag igen, taggad på att blogga som aldrig förr!!
 
 
 
Skor: Timberland 
Väska: FIORELLI (accent)
Jeans: Gina Tricot
Tröja: GANT
 

Kommentera här: