Sommarstugan

Godmorgon! 

Igår reste jag och familjen upp till sommarstugan eftersom vi ska fira nyår här med mammas stora och underbara släkt. Har saknat dom sååå mycket hela högen! Det tar ca 5 timmar att köra till sommarstugan med bil men det är det verkligen värt! Tyvärr har snön hunnit försvinna här uppe i Västergötland men det är ändå ganska kallt ca 3 grader. 

Sommarstugan för mig betyder otroligt mycket. Vi köpte den när jag var 7 år gammal och sedan dess har jag tillbringat flera veckor av sommarloven här uppe. Det har blivit mitt andra hem, och på sommaren är det helt underbart att vara här och bara njuta. Precis nedanför stugan ligger en stor sjö som man kan bada i och även fiska abborre. Min familj har en lite roddbåt som jag lärde mig styra vid 8 års åldern. Pappa och jag brukade åka ut med båten på kvällarna och fiska samtidigt som solen gick ned bakom grantopparna. 

Så många minnen och så många underbara människor har gjort att jag och mina två yngre syskon har en dröm om att ta över stugan tillsammmans när våra föräldrar har blivit för gamla. Vi vill verkligen INTE göra oss av med den! Men nu ska jag gå och göra mig klar för en runda ner till stan... det tar ca 15 min att köra in dit med bil även om sommarstugeområdet ligger uppe på ett berg vid en sjö och massa skog. 

Än så länge har vi inga planer för dagen men jag tror det blir att åka till mammas syster och hennes familj, har inte träffat mammas släkt på 4 månader!! 

Ha en fin dag! 

(Bild från bryggan nere vid sjön, mulen dag) 

Kommentera här: